lalalalalala :0

Posted on October 25, 2010

0


oh hai dunia dan makhluk di atasnya ;) salam sejahtera aku ucapkan haha, for your information, ni second time ak buat WORDPRESS.COM ni. yg first pnye da ta guna, klau nak amik lah haha :P

WORDPRESS ni untuk blog kan kan ? haha

kepada rakan rakan FORM3 jgn tensiontension, haha *padahal ak pun tension. bosan gilaa bila PMR da abes, dlu before PMR ta saba gilaa nak bebas dari exam yg membebankan tuh. bila da abes tau pun bosan ye afiq. haha :(

but buat ap nak bosan, kan banyak aktiviti sana sini, dgr lgu bole fb bole tgk video main game main gitar. kan best ? haha

so this is my first post, its not good like kamu YOU ! sry

Advertisements
Posted in: Uncategorized